Makina Parkı

1 Ad. 80’lik Borwek  : Freze tezgahında işlenemeyecek büyüklük ve ağırlıktaki parçaları,işleyen yatay delik tezgahır.

1 Ad. Seyyar Borwerk :  Profesyonel ekibimiz tarafından mobil olarak kullanılan bu makineyle onarıma ihtiyaç duyan iş makineleri atölyeye girmeden eski haline getirilir. 

1 Ad. 3 Metre Torna : Kesici ucun sabit kalması kaydıyla, iş parçasını (Kova ataşmanları,piston,rot başları)  döndürerek, parçaların talaş kaldırma metoduyla işlenmesini sağlayan bu makine sizler için ürettiğimiz ürünlerin beyin organlarından birini oluşturmaktadır.

2 ad. 2 Metre Torna

1 Ad. Silindir : Elektrik, hidrolik ve mekanik sisteme sahip bu makinemizle imal ettiğimiz ürünlerde kullanılan Hardox Wear Part çeliğin büküm işlemleri kolaylıkla sağlanmaktadır.

5 Ad. Magna Weld Gaz altı kaynak makinesi: İmalat sürecinin en önemli takım arkadaşlarıdır. Ortaya çıkardığı iş makinenin adıyla kendini göstermektedir.

1 Ad. 150 ton Pres : Onarım gerektiren ağır iş parçalarının eski haline getirildiği tezgahtır.

1 Ad. 600 Ton Çift Başlı Pres. : Ağır hizmet parçalarının onarımı çift başlı piston sistemiyle kolaylıkla sağlanır. Hidroliğin elektrik ve ustalıkla birleşen ürününü sizlere sunmamızı sağlayan makinedir.

2 Ad. Matkap : İmal edilen kova ve pistonlara kaynatılan plaka ve diğer parçaların delim işlemlerini kolaylıkla sağlar.

2 Ad. Forklift : Atölye’ye bakıma gelen ağır iş parçalarının,  mobil araçlardan tahliyesine ve yüklenmesine, onarılan malzemelerin taşınması ve yer değişim işlemlerinde kullanılan bu makineler; hizmetlerimizin aksamamasın en önemli unsurlarındandırlar.

1 Ad. Optik Kesme Makinesi : Kova ve piston imal sürecinde, belirlenen ölçüler ışığında kullanılacak olan malzemenin simetrik bir şekilde kesimini sağlayan makinedir.